ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ливърпул се класира за четвъртфиналите на Младежката шампионска лига, след като надви Порто с 6:5 след дузпи, но двубоят завърши с масов бой до кръв, а видеото от снощните грозни сцени обиколи цял свят. В редовното време срещата завърши 1:1, след като Жорже Мейрелеш (8-дузпа) бе дал аванс за гостите от Португалия, а германецът Мелкаму Фрауендорф (54) изравни за мърсисайдци.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

При дузпите само шотландецът Бен Доак пропусна първата за домакините, а след това Кларк, Джонас, Корнес, Данс, Изободо Джон и Стивънсън бяха точки. Диас изтърва четвъртата дузпа за "драконите", а при шестата Умаро Канде прати топката в напречната греда и прати "червените" напред в турнира. Той обаче не сдържа нервите си, докато играчите на домакините празнуваха близо до него. Така се стигна до свиреп ръкопашен бой до кръв, при който поне един играч на домакините остана с кървава рана за спомен от успеха.

В мелето един от реферите ловко приклекна, за да избегне тупаник, и благоразумно се изтегли назад, за да наблюдава от най-подходяща позиция случващото се на терена.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК