Гръцката полиция е арестувала седем фенове на Борусия (Дортмунд) заради безредиците на стадион „Тумба“ в Солун по време на гостуването на германския тим на ПАОК (1:1) в мач от Група „С“ на Лига Европа. Димитър Бербатов започна титуляр за домакините и остана на терена до 89-ата минута, когато беше заменен от Димитрис Пелкас.
 
Новината за задържаните първо се появи в германска телевизия, а след това беше потвърдена от гръцката полиция и управата на ПАОК. Безредиците с феновете на Борусия (Дортмунд) започнаха през второто полувреме, когато те запалиха факли и влязоха в схватка с полицаите.
 
В същото време ръководството на ПАОК трепери, че може да получи наказание заради безредиците. Представителите на УЕФА са напуснали стадион „Тумба“ едва в 2:00 часа през нощта, информират гърцките медии. Управата на „черно-белите“ е сериозно притеснена, че може да получи сериозно наказание.
 
То може да бъде обявено още днес, тъй като докладите са били изпратени през нощта. В Солун се надяват, че европейската футболна централа може да прояви снизхождение, тъй като при инцидента нямаше опасност за играчите и мачът на терена не беше спрян.