Жесток скандал се разрази в сръбския гранд Цървена звезда. На днешното общо събрание на клуба се стигна до физическа саморазправа между президента Драган Джаич и вицепрезидента Небойша Чович.

Двамата босове от известно време са в обтегнати отношения, а напрежението между тях ескалирало, когато Чович заявил, че Джаич "не води ефикасно отбора".

Всъщност скандала започнал от сутринта, когато генералния секретар на Цървена звезда се обадил по телефона на Чович и го напсувал. Вицепрезидентът побеснял и тръгнал към "Маракана", за да потърси сметка на помощника на Джаич. Нещата станали още по-зле когато легендата на сръбския футбол Джич се засякъл с Чович.Двамата директно се хвърлили с юмруци един към друг пред погледите на всички останали членове на УС.

Президентът на Звезда успял да напляска своя заместник, който е шеф на БК Цървена Звезда. Преди да започне шоуто обаче, Чович нарекъл още Джаич "крадец и мързел", а той пък му отговорил с псувни. Двамата след това били разтървани и всеки си тръгнал по пътя.