Българският нападател Валери Божинов ще играе за Партизан срещу Аугсбург в Лига Европа довечера с болки в глезена. Срещата започва в 20:00 часа и ще бъде предавана с картина в БЛИЦ и по БНТ HD.

„С добра, позитивна настройка влизаме в мача. В Сърбия в първенството не се представяме на ниво, но в Европа играем добре, създаваме положения. Вкарваме голове и се надявам да продължим нашия възход, който сме си го поставили за цел. Ако може, дай Боже, да прескочим групите. Аз имах доста тежка контузия, която ме извади извън сторя дори за мача на националния отбор. Имам още малко болки в глезена, боли ме, но правя всичко възможно да съм на терена и да давам максимума като футболист”, заяви Божинов пред БНТ.

„Гледахме видео. Видяхме, че Аугсбург е доста здрав отбор, добре играят. Все пак знаем, че немският футбол е дисциплиниран. Играят силно, здрав футбол, дисциплина на 100%. Знаем, че ще ни бъде трудно, но ние излизаме за победа, да направим всичко възможно да вземем максималното от този мач”, допълни нападателят.