Кротоне и Верона завършиха с атрактивното 3:3 в един от най-интересните мачове в 12-ия кръг на Серия “Б” в Италия. Гостите започнаха надъхано и поведоха в 18-ата минута с гол на Мартиньо, но твърде скоро след това Денилсон изравни от дузпа. В 40-ата минута Коко отново изведе Верона напред в резултата, и отново Кротоне успя да изравни. Този път точен бе Петинари в 79-ата минута. Гомес за трети път изведе напред гостите в последната минута на редовното време. Веронци вече се виждаха победители, но в 3-ата минута на добавеното време Майело фиксира крайното 3:3.

Валери Божинов остана на скамейката на резервите за Верона и така и не влезе в игра. Верона е на второ място във временното класиране със 7 победи, 4 ремита и една загуба и с актив от 25 точки. Сасуоло е лидер с 31 точки.

Останалите резултати: Тернана – Сасуоло 1:3, Бари – Емполи 2:3, Чезена – Гросето 3:2, Читадела – Бреша 1:1, Юве Стабия – Реджина 1:0, Модена – Падова 0:0, Про Верчели – Специя 1:0, Варезе – Виченца 1:1, Виртус – Ливорно 1:1