Новото попълнение на Парма Валери Божинов събра погледите при официалното си представяне на стадион "Енио Тардини", появявайки се облечен с фланелка на известния американски актьор Ал Пачино.

Българинът сподели пред местните журналисти, че е изключително доволен от преминаването си от Манчестър Сити в Парма под наем за един сезон. Божинов каза, че не се чувства звезда и ще направи всичко възможно, за да оправдае гласуваното му доверие и да спечели сържата на феновете на "дуковете".

"Парма е единствената причина, поради която бях готов да се завърна в Италия", каза Божинов, който на Ботуша игра за Лече, Фиорентина и Ювентус.

"Не желая да се държите с мен все едно съм звезда, не съм такъв. Аз съм един от всичките футболисти в тима и като останалите ще се опитам да дам най-доброто, за да може Парма да се представя добре и да постигне възможно най-добрите резултати", обеща Валери.

"Парма ми дава невероятен шанс да се завърна в големия футбол. Нямам търпение да започна да играя тук. Парма е единствената причина, поради която се завърнах в Италия", каза още 23-годишният нападател. /БЛИЦ

Визитка на Парма ТУК!