Бразилия записа трудна победа с 2:1 срещу Босна и Херцеговина в контролна среща, играна в Санкт Гален (Швейцария). Един Джеко и компания показаха страхотна игра срещу кариоките и бяха на път да стигнат до престижно равенство, но в добавеното време на мача Саша Папац си отбеляза автогол.

Бразилците от не впечатлиха с играта си. Роналдиньо се представи на слабо ниво, но добре се включиха резервите Гансо и Лукас Мура.

Мачът започна отлично за южноамериканците, които поведоха още в 4-а минута. Марсело проби по левия фланг, възползва се от центриране на Дани Алвеш и засече топката в близкия ъгъл на Бегович за 1:0.

Босна и изравни в 13-а минута. Давид Луис позволи на Ведад Ибишевич да поеме топката, да премине през защитата и да реализира с точен удар.

В следващите минути играта бе напълно равностойна. През второто полувреме двата отбора извършиха множество смени, а Бразилия създаваше по-опасните положения.

Победата дойде в първата минута от добавеното време на двубоя. Марсело подаде на Хълк, който почти от аутлинията запрати топката силно по земята към наказателното поле. Тя се удари в крака на Папац и злощастно за него влезе в собствената му врата за крайното 2:1.