ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бразилската футболна федерация обяви, че Антони е изхвърлен от националния отбор. Асът на Манчестър Юнайтед е разследван от съдебните власти в Сао Пауло за домашно насилие. Бившата му приятелка Габриела разкри, че бабаитът е рязал пръстите на ръката й, докато е била бременна.

„За да защити предполагаемата жертва, играча, бразилския национален отбор и CBF, организацията информира, че Антони е отстранен от бразилския национален отбор“, съобщиха от местната футболна федерация в официалното си съобщение след разкритията.

Антъни обаче продължава да  твърди, че е невинен. Този път той се защити с дълго обяснение. 

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

 „От уважение към моите фенове, приятели и семейство се чувствам длъжен да говоря публично за фалшивите обвинения, на които бях жертва. От самото начало се отнесох сериозно и с уважение към този въпрос, давайки необходимите разяснения на полицейските органи. Полицейското разследване е под прикритието на правосъдието и затова не мога да оповестя публично съдържанието му.

Мога обаче да кажа с увереност, че обвиненията са неверни и че доказателствата, които вече са представени и ще бъдат представени, показват, че съм невинен по повдигнатите обвинения. Връзката ми с г-жа Габриела беше бурна, със словесни обиди и от двете страни, но никога не съм упражнявал физическа агресия. Всеки път, независимо дали в показания или в интервю, тя представя различна версия на обвиненията“, заяви футболистът на Манчестър Юнайтед.

„По този начин идвам да отрека отправените обвинения и да информирам, че оставам на пълно разположение на бразилските власти, за да изясня какво е необходимо. Вярвам, че продължаващите полицейски разследвания ще разкрият истината за моята невинност“, завърши Антъни.