ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бразилия се измъкна при гостуването си в Перу в световна квалификация, след като спечели трите точки чак в добавеното време. Маркиньос вкара в 90-ата минута след асистенция на Неймар.
 

Преди това бразилците отбелязаха  два гола, които бяха отменени. Първо Рафиня порази целта още в 16-ата минута, но страничният съдия развя байрака. 

В 29-ата минута гостите пратиха топката в мрежата на съперника и чрез Ричарлисон, но за втори път бяха разочаровани. Голът бе разгледан от ВАР и се видя, че в хода на атаката има засада.


Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!
 

Гостите пропиляха няколко положения и  когато двубоят вървеше към реми, се стигна до корнер. Неймар центрира и Маркиньос с глава попари домакините. 

По този начин „селесао“ се върна на върха с 6 точки. Толкова има и вечният враг Аржентина, но бразилците са с по-добра голова разлика.

Малко по-рано Еквадор записа първата си победа в световните квалификации в зона "Южна Америка". Възпитаниците на Феликс Санчес спънаха един от фаворитите Уругвай с 2:1 след обрат.

Гостите откриха резултата с попадение на Агустин Канобио в 38-ата минута. Еквадор изравни в края на полувремето чрез точен удар с глава на Феликс Торес. През второто полувреме Енер Валенсия пропусна дузпа за домакините, но с втория си гол в 61-ата минута Феликс Торес донесе трите точки за еквадорците.

В другите мачове от тази нощ Венецуела би като Бразилия – 1:0 срещу Парагвай с гол в края. Чили и Колумбия пък завършиха 0:0.