Четирима румънци бяха в центъра на голямата зараза, пламнала след осминафиналния реванш от Шампионската лига между Валенсия и Аталанта (3:4) на 10 март. Това са съдиите, ръководили двубоя.

Голяма част от футболистите и треньорите бяха поставени под карантина, а доста от тях пипнаха коронавируса.   

Winbet - победата  е на върха на пръстите! (18+)

Румънският арбитър Овидиу Хацеган ръководи двубоя с асистенти Октавиан Шовре и Себастиан Джордже, а четвърти съдия беше Себастиан Колцеску.

"Здрави сме, слава Богу! Бяхме в центъра на заразата, но късметът беше с нас. Само аз имах леки симптоми, суха кашлица. Нищо сериозно, дори не бих обърнал внимание на това при други обстоятелства. Признавам, че се уплаших леко предвид, че жена ми е бременна", коментира главният съдия пред официалния сайт на румънската футболна федерация.

"След като се изследвах и дойдоха резултатите, всичко е наред - отрицателен е. Труден момент за всички, но той ще отмине. Трябва да сме внимателни и да защитаваме себе си и близките си! Ще имаме време да направим всичко, но сега е нужно да се грижим за здравето си и нищо повече! Всичко това има значение! Нека бъдем отговорни и да уважаваме мерките, предприети от властите", добавя той.
ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!