ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Челси е провалил една от големите бомби, които се очакваше да се случат в последния ден на зимния трансферен прозорец. Както е известно, сделките в големите европейски първенства приключиха с настъпването на 1 февруари.

Лондончани обаче са закъснели фатално и не са успели да финализират трансфера на една от звездите на Мондиал 2022 Хаким Зиеш в ПСЖ под наем с опция за откупуване.

Според информацията на френския „Екип“, документите са били подписани, но„сините“ не са смогнали навреме да ги пратят в Париж, за да може да се финализира сделката. Заради това френската Лига 1 не е регистрирала трансфера на 29-годишния марокански национал.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Зиеш дори е предложил финансова помощ, за да може преговорите между двата клуба да приключат възможно най-бързо. Именно затова той е останал в отчаяно състояние в офисите на „Парк де Пренс“, след като разбрал, че трансферът му не е одобрен от френската лига.

Във Франция твърдят, че ПСЖ ще подаде жалба пред Лига 1. Счита се, че при има изключително минимален шанс апелацията на парижани да успее и Зиеш в крайна сметка да стане футболист на клуба.

Вчера Хаким Зиеш е преминал успешно медицинските прегледи във френската столица. След това е бил представен на футболистите на ПСЖ.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК