Ръководството на Челси готви два шокиращи трансфера, с които да разбие пазара и конкуренцията. Според таблоида “Сън” лондончани са фаворити за привличането на Тио Уолкът от кръвния враг Арсенал.

”Сините” са изпратили скаут да гледа английския национал на живо в няколко поредни мача. Мениджърът на Челси Рафа Бенитес има намерение да пуска таланта на поста централен нападател – роля, за която той от дълго време моли Арсен Венгер.

23-годишният Тио Уолкът е оценяван на около 15 млн. паунда. Договорът му на „Емирейтс” изтича през лятото и той може да изчака дотогава, ако иска да си тръгне като свободен агент.

Всемогъщият бос на лондонския клуб Роман Абрамович е готов да направи Радамел Фалкао най-скъпия си футболист.Милиардерът е готов да му дава годишна заплата от 10 милиона паунда. Според медиите Абрамович няма да се спре пред нищо, за да доведе колумбийския голмайстор на “Стамфорд Бридж”. Според “Дейли мейл” европейският шампион ще атакува Фалкао с примамлива оферта за 200 000 паунда на седмица. Това ще свали Фернандо Торес от трона на най-добре платен играч в отбора. Хлапето прибира по 175 000 паунда за същия период.