ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Челси завърши при 1:1 със Залцбург у дома в двубой от втория кръг на група Е в Шампионската лига -  дебют за новия мениджър на тима Греъм Потър. 

През първото полувреме футболистите на Челси имаха превъзходство, но така и не успяха да създадат достатъчно сериозни положения пред вратата на съперника. На няколко пъти Пиер-Емерик Обамеянг изпадаше в засади.

В 40-ата минута бе най-доброто положение за лондончани през първата част, което завърши с удар на Мейсън Маунт от границата на наказателното поле на Залцбург, но топката премина встрани от левия страничен стълб на вратата на гостите.

Залцбург можеше да поведе в 41-ата минута, когато Бенямин Шешко отправи много опасен удар, но Кепа Арисабалага плонжира и изби топката в корнер.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Челси поведе в резултата в 48-ата минута, когато Рийс Джеймс подаде към Мейсън Маунт, а той центрира в наказателното поле на Залцбург, където Обамеянг пропусна топката за Рахийм Стърлинг, който с диагонален удар я вкара в долния ляв ъгъл.

Залцбург успя да изравни резултата в 75-ата минута с гол на Ноа Окафор (1:1).

Рийс Джеймс отправи удар от разстояние в 78-ата минута, но над напречната греда в аут. Десет минути по-късно Хаким Зиеш отправи удар с глава, но Филип Кон спаси. В третата минута на добавеното време на срещата Армандо Броя стреля с глава, но над напречната греда в аут.

В другия двубой от групата Милан победи Динамо Загреб с 3:1. В класирането води Милан с 4 точки, пред Динамо Загреб с 3, Залцбург с 2, а на дъното е Челси с 1.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК