ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Челси победи Астън Вила с 2:0 като гост в двубой от 11-ия кръг на английската Висша лига.

Мачът започна добре за домакините, след като Мингс свали топката с глава към Дани Ингс. Той комбинира с Дъглас Луис, който стреля от воле, но ударът на бразилеца беше спасен от Кепа. В шестата минута Тайрън Мингс направи кошмарна грешка за бранител и Челси поведе в резултата.

 Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Гостите разиграха отляво, след като Чилуел напредна. Топката обаче се озова във въздуха, като Мингс отигра с глава, за да не може Обамеянг да атакува кълбото, но прати топката в краката на Мейсън Маунт, за да може британецът да матира Мартинес за 1:0.

В 65-ата Челси удвои актива си след нова, груба грешка от отбраната на домакините. Мейсън Маунт изпълни директен фал, а Мартинес направи крачка встрани, след което не реагира обратно и топката влетя във вратарския му ъгъл (2:0).

Челси влезе в топ 4 с 19 точки, докато Астън Вила е на 16-о място с 9.

В другата по-интересна среща от кръга от днес Манчестър Юнайтед и Нюкасъл завършиха при 0:0. "Червените дяволи" са на пето място с 16 точки, докато "свраките" са една позиция по-долу с 15.

Равенството е първо за Юнайтед от началото на сезона в Англия, докато Нюкасъл продължи серията си без поражение във Висшата лига и няма загуба в пет мача.