Четири от звездите на Челси може да напуснат клуба още през този трансферен прозорец, алармира британският таблоид „Сън”.

Белгийският вратар Тибо Куртоа е свързван с Реал (Мадрид) и ПСЖ, а от „кралския” клуб проявяват засилен интерес и към сънародника му Еден Азар. „Белият балет” е наказан да не извършва трансфери в следващите два периода и до края на този се смята, че ще инвестира близо 300 милиона евро за нови попълнения.

Бразилският халф Оскар и сънародникът му Диего Коста, който играе за испанския национален тим, също са кандидати за напускане. Ювентус се интересува от Оскар още от миналото лято, а Диего Коста е трансферна цел на бившия си клуб Атлетико (Мадрид). Нападателят е поканен и от сънародника си Давид Луис в ПСЖ. „Ако Диего реши, че му е писнало от Англия и се нуждае от ново предизвикателство, тогава е добре дошъл”, сподели Давид Луис пред „Мирър”. Както е известно, Челси и ПСЖ са съперници в 1/8-финалите на Шампионската лига.

„Сините” от Лондон се представят катастрофално във Висшата лига, въпреки че спечелиха титлата през миналия сезон. Това доведе до уволнението на Жозе Моуриньо, но и с идването на холандеца Гуус Хидинк феновете не са много доволни.

  124.jpg 123.jpg 126.jpg