Манчестър Юнайтед победи трудно с 3:2 Уулвърхемптън и се класира на 1/4-финалите на турнира Карлинг Къп. Българският нападател Димитър Бербатов бе оставен извън групата за двубоя, а Сър Алекс Фъргюсън продължи традицията и даде шанс за изява на някои от по-младите си футболисти и това за малко не му изигра лоша шега.

В герой за Манчестър Юнайтед във втори пореден мач се превърна Хавиер Ернандес-Чичарито, разписал се за крайното 3:2 в 90-ата минута. Само три дни по-рано мексиканският нападател спаси "червените дяволи" и в гостуването на Сток Сити от Висшата лига, когато вкара и двете попадения за успеха с 2:1.

През първото полувреме на сблъсъка между Манчестър Юнайтед и Уулвърхемптън не падна гол. Резултатът откри новото попълнение на "червените дяволи" Бебе в 56-ата минута, за когото това бе първи гол в официален мач на тима. 20-годишният португалски нападател отправи прехвърлящ удар отдясно, вратарят Уейн Хенеси не успя да се намеси, след което бранител изчисти с глава, но зад голлинията - 1:0.

Само 4 минути по-късно Джордж Елокоби изравни за гостите - 1:1.

В 70-ата минута Парк Джи Сунг даде нов аванс на домакините след силен изстрел, пращайки топката в горния десен ъгъл на вратата на "вълците". Гостите обаче отново изравниха. В 76-ата точен за 2:2 бе Кевин Фоли.

В 81-ата минута Сър Алекс смени Бебе с Хавиер Ернандес. Чичарито се включи отлично и успя да вкара за крайното 3:2. Това се случи в 90-ата минута, когато талантливият мексиканец не бе удържан от защитниците на гостите и озовал се фронтално срещу вратата, реализира така ценното попадение и класира Манчестър Юнайтед на 1/4-финалите. /БЛИЦ

Съставът на Манчестър Юнайтед: 40.Бен Амос, 6.Уес Браун, 23.Джони Еванс, 20.Фабио да Силва (74-2.Гари Невил), 12.Крис Смолин, 16.Майкъл Карик, 13.Парк Джи Сунг (90-49.Равел Морисън), 28.Дарън Гибсън, 26.Габриел Обертан, 27.Федерико Македа, 33.Бебе (81-14.Хавиер Ернандес)