Треньорът на Ювентус Чиро Ферара възлага сериозни надежди на наскоро възстановилия се бразилски футболист Фелипе Мело в тазвечершния мач срещу Макаби (Хайфа) от груповата фаза на Шампионската лига. Според него завръщането на новото попълнение в състава на "старата госпожа" трябва да даде импулс в играта на отбора след нелепата домакинска загуба от Наполи в събота.

"Надявам се Фелипе Мело да направи разликата тази вечер. Аз нося отговорността за победите и загубите на моя отбор и никога не бягам  от нея. Няма напрежение при нас преди мача в Израел. Трябва да спечелим и ще подходим сериозно към срещата. Както аз така и моите играчи грешим, но целта е да вземем поука от нашите грешки. Недвед е легендарен играч за Ювентус, но се надяваме новопривлечените играчи да запълнят липсата му. Дел Пиеро пропусна голяма част от сезона и това се отразява на нашето представяне", завърши старши-треньорът на Ювентус.

Аут за мача в Израел от състава на Ювентус са: Хасан Салихамиджич, Алесандро Дел Пиеро, Клаудио Маркизио, Джонатан Зебина, Винченцо Якуинта, Мартин Касерес и Мохамед Сисоко./ БЛИЦ