Известната вече в цяла Европа сръбска лекарка Марияна Ковачевич лекува двама играчи на ПСВ Айндховен в София, пише в. “7 дни спорт”. При бившата докторка на ЦСКА на процедури са холандския национал Андре Ойер и сръбския защитник Ягош Вукович.

Те са пристигнали у нас в понеделник, Ойер е с разкъсан мускул, а Вукович - с разтежение. Ягош вече си замина, днес предстои това да направи и Андре. Ветеранът и младежът се контузиха в неделя на мача с Аякс, надяват се в събота да играят, защото на ПСВ предстои важен мач срещу лидера Твенте. Загубят ли го, край на мечтите за титлата. Спечелят ли, шансовете са реални. Традиционната медицина отписва двамата за тази седмица, но при Марияна всичко е възможно.

“Като дойдох, едва отлепях крака си от земята, сега го свивам целия”, разказва Ойер и дори показва как прави това.

“След втората терапия вече спринтирах, а от утре (б.р. днес), живот и здраве, ще ритам и с топка”, хвали се и Ягош Вукович.

В Айндховен имат доверие на Марияна. Тя вече помагна на трима техни играчи от началото на сезона. Крак повлече сръбският национал Данко Лазович, който преди седмица премина в Зенит. След него бяха Орландо Енгелаар и нашият Станислав Манолев.

“Тя използва способността на човешкия организъм да се лекува сам. Прави го с плацента и електрическа терапия. Невероятно е”, похвали се Енгелаар пред холандските медии през есента на 2009 г./БЛИЦ