Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап ще бъде разпитван отново от Агенцията по приходите и митата заради сметките си в офшорни зони, твърди „Нюз ъф дъ Уърлд”. Очаква се още тази вечер да има среща между адвокатите на Реднап и властите, за да се уточнят детайли по разследването.

Възможно е това да бъде края на двегодишното разследване предприето от лондонската полиция. Специалистът, който е бивш мениджър на Портсмут е разследван заедно с изпълнителния директор на Помпи Питър Стори и бившия собственик на клуба Милан Мандарич.

В петък бе разпитван Мандарич, който сега притежава Лестър, клубът където играе българският защитник Александър Тунчев. В следващите дни се очаква това да бъде сторено и с Реднап и Стори.

През ноември 2007 г. Хари Реднап бе арестуван заради подозрение в участие в корупция. Тогава разследването бе фокусирано около няколко съмнителни трансфери в Портсмут и Бирмингам.

Информациите за фазата на разследването доведе до появата на слуховете, че Реднап ще напусне работата си в Тотнъм. Специалистът отрече тази възможност, въпреки че в петък букмейкърите смъкнаха коефициента за това той да бъде следващия сменен треньор във Висшата лига от 50:1 на 5:4, въпреки че Тотнъм записва най-добрия си старт на сезон от 50 години насам./БЛИЦ