Капитанът на бразилския национален отбор Давид Луис разкри, че е разочарован от представянето на клубния си тим Челси през настоящия сезон във всички турнири.

Европейският клубен шампион отпадна още в груповата фаза на Шампионската лига и няма възможност да защити трофея си. Освен това „сините” от Лондон бяха елиминирани на полуфинал за Купата на Лигата и нямат шансове за титлата във Висшата лига. Все още обаче лондончани продължават битката за трофеите във ФА Къп и Лига Европа.

„Не играем на нивото, което се очаква. Не се справяме толкова добре през този сезон. Но аз винаги съм бил щастлив, защото правя това, което обичам и за мен е привилегия да се състезавам за Челси“, заяви Давид Луис.

„Можем да спечелим Лига Европа, все още сме и в турнира за ФА Къп, а и се борим за по-добра позиция в подреждането във Висшата лига. Мисля, че можем да стигнем по-далеч и все още можем да се представим добре през този сезон“, добави 25-годишният защитник.

Тази вечер Давид Луис ще изведе „Селесао” с капитанската лента за контролата срещу Русия на „Стамфорд Бридж” от 21:30 часа българско време.