Звездата на Рома Даниеле Де Роси официално отхвърли предложението на Манчестър Сити. Италианският национал обяви на специална пресконференция, че остава в настоящия си клуб.

Де Роси представляваше интерес за английския шампион, като двата клуба дори водиха преговори за евентуалната сделка, но самият футболист изяви желание да остане в Рим.

"Писаха какви ли не неща за мен, за Манчини. Някои ме караха да се смея искрено, други пък ме ядосваха. Мога да ви кажа истината. Дойдох да дам тази пресконференция, искам да стане ясно. Това, което мога да ви обещая, е че ако един ден реша да напускам Рома – дали за да спечеля Шампионската лига, дали заради повече пари – то ще го обявя публично", заяви Де Роси.

"Това е нормална пресконференция, а не обявяване на Трета световна война. За мен е важно да кажа това, което мисля. Аз съм тук в Рома, щастлив съм и никога не съм искал да напускам клуба. Не знам дали клубът ме желае все още. Предполагам, че разчитат на мен, след като ми предложиха голям договор през февруари, питайте тях", каза още 29-годишният италианец, който е възпитаник на школата на Рома и е част от първия отбор от 2002 г.

Следете развитието на футболните мачове и случващото се в другите спортове на уникалния лайвскор на БЛИЦ
- ТУК