Българските телевизионни зрители ще могат да проследят дебюта на Кака и Кристиано Роналдо с екипа на Реал (Мадрид) в Шампионската лига на живо по телевизия “Диема”.

На 15 септември “белия балет” гостува на Цюрих в мач от Група “С” на турнира. По-късно същата вечер на запис по “Диема” ще бъде излъчен и другият двубой от същата група между Олимпик (Марсилия) и Милан.
 
По същото време, когато е мачът на Реал (Мадрид) по “Диема 2” ще може да бъде наблюдаван двубоят от Група “D” между Челси и Порто. След това на запис ще бъде излъчена срещата между Ювентус и Бордо от Група “А”.
 
На 16 септември по двата телевизионни канала ще бъдат излъчени нови два мача на живо и други два на запис. По “Диема” директно ще бъде излъчен Стардард (Лиеж) – Арсенал от Група “Н”, другият двубой от този поток Ливърпул – Дебрецен ще бъде излъчен на запис по “Диема 2” по-късно същата вечер.
 
На живо по “Диема 2” на 16-и ще може да бъде видян мачът от Група “Е” Олимпик (Лион) – Фиорентина. Късно вечерта на запис по “Диема” ще бъде излъчен и двубоят от Група “G” между Щутгарт и Рейнджърс./БЛИЦ