Играещият символ на Ювентус Алесандро дел Пиеро отправи коледни пожелания към своите фенове на собствения си сайт alessandrodelpiero.com. Той не само прави тържествени пожелания, но и разкрива чувствата си за представянето на „Старата госпожа” до момента.

„Трябва да си призная, че от спортна гледна точка се надявах на по-спокойни празници. Надявам се, че тези почивни дни ще ми позволят да се завърна здрав в Ювентус и да помогна да преодолеем слабите резултати напоследък”, пише Дел Пиеро.

„По това време на годината е по-важно да загърбиш случилото се на терена и да се радваш на близостта на семейството си. Вчера празнувах с родителите си и моят брат в Сан Вендемиано, а сега ще бъда с моето семейство”, разкрива известният като Пинтурикио футболист.

„Надявам се да прекарате чудесна Коледа и предстоящата година да ви донесе здраве, спокойствие и щастие. За мен е удоволствие да споделя този празник с вас чрез сайта. Надявам се по този начин да се почувстваме по-близки. От цялото си сърце ви пожелавам Весела Коледа”, завършва футболистът на Юнентус./БЛИЦ