Капитанът на  Юве Алекс Дел Пиеро засвидетелства подкрепата си за наставника Чиро Ферара, който понесе много критики след неубедителните резултати на отбора в последните седмици. "Бианконерите" започнаха сезона по отличен начин, но след това допуснаха доста грешни стъпки и вече са на цели 8 точки от водача Интер. В края на седмицата двата отбора се изправят един срещу друг и Дел Пиеро вярва, че точно в този мач тимът ще покаже истинските си възможности.

"Намираме се в трудна ситуация, но ще излезем от нея. Знаете какво ни се случи преди няколко години (намеква за скандала "Калчополи" и изхвърлянето на Юве в Серия "Б") и как успяхме да се справим. Сега ни чакат тежки мачове с Интер и с Байерн, но аз съм оптимист, защото всеки един от нас е готов да даде максимума от себе си за доброто на отбора. Гордея се, че сме обединени и мотивирани да преодолеем  лошите моменти", каза Дел Пиеро.

"Треньорът Чиро Ферара ни вярва, както и ние на него. Факт е, че трябва да подобрим доста неща в играта си и ще го направим", добави легендата на торинския клуб./БЛИЦ