Бившият футболист на ЦСКА Спас Делев разкри причината защо не се завърна на "Армията". През пролетта той напусна турския Мерсин и в момента е свободен агент.

"След като напуснах Турция, треньорът Стойчо Младенов ми се обади. Как обаче да се завърна в ЦСКА, като никой от ръководството не ми предложи някакви условия? Това е причината да не съм отново на „Армията”, заяви 22-годишният играч пред Agencia.bg.

След това крилото бе желан от друг турски отбор - Гьозтепе, но и там нещата не се получиха. „Преговарях с Гьозтепе, но не знам защо не се получиха нещата. Трябва да попитате моя мениджър. Имах оферти и от Русия, и Испания, но все още и там няма нищо конкректно и чакам. Ако ли не, през зимата ще си търся нов отбор. Аз и без това вече почивам четири месеца и половина. Напуснах Мерсин на 10 април и оттогава не съм играл", обясни Делев.
 
На въпрос как се стигна до срива в неговата кариера от един млад и обещаващ футболист, толкова време да не може да си намери отбор, той заключи: „Бях обещаващ футболист. Сега вече не съм”.