Нападателят на Челси Демба Ба пожела титулярно място в Челси през следващия сезона и ако това не му бъде гарантирано, ще се замисли дали да остане на „Стамфорд Бридж”. Сенегалецът бе герой за „сините” от Лондон при успеха срещу ПСЖ (2:0) в реванша от четвъртфиналите в Шампионската лига, както и при победата в гостуването срещу Суонзи (1:0) във Висшата лига, отбелязвайки победните голове.

"Като всеки футболист и аз искам да играя и да се чувствам щастлив. За мен е важно през следващия сезон да играя редовно по 90 минути, независимо в кой отбор ще бъда. Не мога да кажа, че със сигурност ще си тръгна от Челси, но не мога да кажа и че със сигурност ще остана”, коментира Демба Ба след успеха над Суонзи.

„Това бе страхотна седмица за мен, за клуба и за семейството ми. Аз съм човек, който винаги гледа напред и се старае да вижда само хубавото. Срещу Суонзи бе много трудно за нас нападателите, защото съперникът се защитаваше много добре. Най-важното е обаче, че стигнахме до победата", допълни сенегалецът.