Нападателят на Челси Демба Ба обяви, че в момента в съблекалнята на тима всички говорят само за треньора на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо. Както е известно, от край време медиите в англия твърдят, че Специалния ще се завърне през лятото на “Стамфорд Бридж”.

“Всички в съблекалнята говорят само за Жозе. Разказват истории за времето, когато той е бил начело на тима. Те го обичат и като човек и като треньор. Дори и след толкова години той все още е високо ценен от футболистите”, коментира Демба Ба.

В сегашния състав на Челси има шест футболисти, които играха под ръководството на Моуриньо преди 6 години. Това са Джон Тери, Франк Лампард, Ашли Коул, Петър Чех, Джон Оби Микел и Пауло Фереира.

Признанието на Демба Ба дойде само дни след като стана ясно, че капитанът на тима Джон Тери е призовал собственика на клуба Роман Абрамович, да се вслуша във феновете и да върне Моуриньо.

Сегашният мениджър на Челси Рафа Бенитес пък обяви на пресконференция, че вече всички знаят кой ще води отбора от новия сезон.