15-ият кръг на Серия "А" ще предложи на феновете два изключително интересни сблъсъка, в които участие ще вземат представителите на Топ 4 във временното класиране. Началото ще бъде дадено в петък вечер от 21:45 часа, когато Интер ще приеме Рома на „Джузепе Меаца“. След мачовете от миналия кръг възпитаниците на Антонио Конте поведоха в класирането с крехък аванс от една точка пред шампиона Ювентус. „Вълците“, от своя страна, преодоляха лошия си старт на сезона и гледат все по-смело към челната тройка. Битката между Интер и Рома ще се излъчи пряко по MAX Sport 3.

В съботната вечер вниманието на феновете на италианския футбол ще е насочено към двубоя на „Олимпико“ в Рим. От 21:45 часа Лацио посреща Ювентус, а двубоят ще се излъчи пряко по MAX Sport 3. Кристиано Роналдо и компания сдадоха на Интер първото място във временното класиране след изненадващо домакинско реми 2:2 срещу Сасуоло в предишния кръг и сега ще се опитат да се реабилитират пред своите фенове. Евентуален успех за Лацио пък би означавал, че „орлите“ ще се доближат едва на три точки от „Старата госпожа“.

По традиция MAX Sport 4 ще направи феновете на испанския футбол преки свидетели на битките в Ла Лига. Лидерите във временното класиране – Барселона и Реал (Мадрид), които са на върха с по 31 точки, имат наглед лесни домакински мачове в събота. „Белия балет“ посреща на „Бернабеу“ Еспаньол в 14:00 часа, докато Барса играе на „Камп Ноу“ от 22:00 часа срещу Майорка.

В неделя MAX Sport 4 ще излъчи пряко цели 5 мача от XVI кръг на Ла Лига, като в най-интересните от тях Бетис е домакин на Атлетик Билбао от 15:00 часа, а третият във временното класиране Севиля ще гостува в Памплона на коравия тим на Осасуна от 22:00 часа.