10.Флавио Рома, Лацио (1991-1995)
Рома стана известен като играч на Монако, но е юноша на Лацио, като не записва нито една минута за първия отбор. Лацио е от Рим, а на латински език името на града е Рома.

9.Петер Чех, Чехия (от 2002)
Името Чех е срещано в спорта, но вратарят е първият чех, който го носи. Преди него имаме Настя Чех и Алес Чех (Словения) и състезателят от НБА Марек Чех (Словакия).

8.Микаел Марсилия, Марсилия (2000-2003)
Този малко известен французин пристига на “Велодром”, за да замести Робер Пирес. Най-вероятно името му е впечатлило шефовете, но записва само три мача. След това играе в долните дивизии на различни първенства.

7.Мауро Миланезе, Интер (1998-1999)
Защитникът не може да се похвали с кой знае каква кариера, но все пак стига до гранда Интер на 28 години. Освен с името си, което е близко до града Милано бе известен и с идиотската си прическа.

6. Стефано Фиоре, Фиорентина (2005-2006)
Фиоре бе голямата надежда на италианския футбол, но така и не реализира таланта си. Все пак игра една година във Фиорентина и ще бъде запомнен заради приликата на имената.

5.Раул Гонсалес Бланко, Реал (Мадрид) (от 1992)
Той не ползва името Бланко, което означава “бял”, както е прякорът на тима. Трябва да се отбележи, че заради него тимът често бе наричан Раул (Мадрид).

4 Фернандо де Наполи, Наполи (1986-1992)
Халфът игра заедно с легендата Диего Марадона. С него тимът спечели две титли и Купата на УЕФА. Фернандо има и 54 мача за националния отбор, включително и полуфинал на Световното първенство през 1990 г., когато Италия загуби с дузпи от Аржентина на Марадона на стадион "Сан Паоло" в Неапол.

3.Арсен Венгер, Арсенал (1996 - досега)
Преди 14 години, когато пое Арсенал, мнозина питаха "Арсен кой?", но и те не можеха да отрекат, че името му пасва идеално на клуба, който днес спокойно може да бъде наречен ФК Арсен.

2.Вячеслав Грозни, Терек (2008-2009)
Бившият треньор на Левски пасна идеално на руския тим. На руски обаче името значи “страшен”, а не “грозен”. Именно този прякор получава великия цар завоевател Иван ІV, на когото е кръстена столицата на Чечня. Грозни успя да доведе новака във Висшата лига на Русия до стабилно присъствие в средата на таблицата, преди да се върне в украинския Арсенал (Киев), където замени постоянно пияния бивш футболист на Ювентус Александър Заваров.

1.Волфганг Волф, Волфсбург (1998-2003)
Първото място е безспорно. Волфганг дори има външна прилика с вълк. Волфсбург беше първият отбор от Бундеслигата на бившия защитник на Кайзерслаутерн, както и той беше първият треньор, извел клуба до европейски турнири. Приказката на Волф свърши през 2003 г., когато беше безцеремонно уволнен. В момента води третодивизионния Кикерс.