Селекционерът на Франция Дидие Дешан похвали Беларус за представянето срещу неговия тим. Двата тима направиха 0:0 в среща от нашата група "А" от квалификациите за Мондиал 2018. 

Според специалиста европейският вицешампион не е бил достатъчно ефективен през първата част, но през втората това се е променило. 

"Всичката си работа свършихме горе-долу добре. Да, разбира се, през първата част ни липсваха техника и скорост. Задачата ни бе усложнена от добре построената отбрана на отбора на Беларус. През втората част действахме отлично. Направихме всичко, което е по силите ни - създадохме голям брой чисти голови положения, от 23 удара 10 бяха в очертанията на вратата. Като цяло през първото полувреме не бяхме ефективни, но през второто играхме много добре в атака".

"Не мога да кажа, че съперникът ни изненада с нещо. Те останаха верни на своята си игра, действаха както обикновено. Напред нямаха шансове, но играха стабилно в отбрана. Знаехме, че трябва да бъдем внимателни, въпреки че не са световноизвестен отбор", обяви Дешан след срещата.

Нашата квалификационна група за Мондиал 2018
ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​