Кирил Десподов се включи по страхотен начин за ПАОК като резерва в двубоя срещу Атромитос. Българският капитан се появи в игра в 87-ата минута и само 180 секунди по-късно даде асистенция на Камара за 2:1, с което "Двуглавите орли" стигнаха до победата в мач от четвъртия кръг на гръцкото първенство.

Живкович беше дал аванс за гостите от Солун в добавеното време на първото време. В 69-ата минута същият отбеляза втори гол във вратата на Атромитос, но попадението беше отменено от ВАР.

След това Живкович се превърна и в грешник, правейки дузпа в 4 минути преди изтичането на редовното време. Зад бялата точка застана Уарда и не сгреши, възстановявайки равенството.

Веднага след това се появи и Десподов, който с първите си докосвания успя да направи голово подаване към Камара и така ПАОК стигна до обрата. 

Това беше и по-интересното до края и българинът и отборът му се поздравиха с крайния успех.

Така шампионите продължават без грешка от началото на сезона и вече са с три победи след първите три кръга. Само по-лоша голова разлика им пречи да са временни лидери, където в момента е Олимпиакос.

Атромитос от своя страна все още не е записал успех след старта на първенството.