Кирил Десподов и ПАОК се отдалечиха от титлата в Гърция, след като загубиха с 1:2 гостуването си на Олимпиакос. Десподов се появи в игра в 59-ата минута, но не успя да помогне на тима си да стигне поне до точка.

В 11-ата минута Желсон Мартинс от отбора на Олимпиакос прати топката в мрежата, но попадението бе отменено заради засада. Пет минути след това домакините си помислиха, че са повели в резултата с гол на Франсиско Алиага, който засече центриране на Константинос Цолакис, но след преглед с ВАР попадението бе отменено зарада засада.

В 27-ата минута Даниел Поденс изпусна дузпа, като Доминик Котарски успя да се намеси Въпреки това, отбитата топка попадна при Куини, който с удар в левия ъгъл откри резултата. Вторият гол за Олимпиакос падна в 61-ата минута. Поденс намери Мартинс в наказателното пол, а той с изпълнение в долния ляв ъгъл не остави шансове на Котарски.

В третата минута от добавеното време Андрия Живкович подаде към Маркуш Антонио, който отблизо намали резултата. До края на двубоя нямаше други опасности.

След загубата ПАОК остана трети, на 5 точки зад лидера АЕК Атина. Олимпиакос е четвърти и изостава на 6 точки от върха.