ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Българският национал Кирил Десподов вкара гол и направи асистенция при победата на ПАОК Солун с 3:2 срещу ХИК Хелзинки във Финландия в среща от група G в Лигата на конференциите.

Мачът в столицата на Финландия вървеше 0:0 до 36-ата минута, когато  Лукас Лингман центрира перфектно от корнер и в наказателното поле Хасан Банде надскочи всички, за да вкара с глава за 1:0.

Десет минути след началото на втората част Кирил Десподов центрира добре, пращайки топката на пътя на Константинос Кулиеракис, който с глава прати топката под напречната греда за 1:1.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Девет минути преди края на редовното време Абдул Рахман Баба подаде добре към Десподов, който без да се колебае я насочи към долния ляв ъгъл, като преди да влезе в мрежата за 1:2, тя се удари в гредата. Попадението бе преразгледано от ВАР, като се видя, че няма основания да бъде отменено.

В 4-ата минута на добавеното време довърши започнатото с трети гол, при който Тайсон комбинира с Брандън Томас за 1:3. Пет минути след това Боян Радулович се разписа от дузпа и оформи крайното 2:3.

В другия мач Айнтрахт Франкфурт победи шотландския Абърдийн с 2:1 в Германия.

Група G
Айнтрахт Франкфурт – Абърдийн 2:1

1:0 Омар Мармуш (11-дузпа), 1:1 Данте Полвара (22), 2:1 Робин Кох (61)

ХИК Хелзинки – ПАОК Солун 2:3
1:0 Хасан Банде (36), 1:1 Константинос Кулиеракис (55), 1:2 Кирил Десподов (81), 1:3 Брандън Томас (90+4), 2:3 Боян Радулович (90+9-дузпа)

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!