Нападателят на Каляри Кирил Десподов се качи на самолета и отлетя от остров Сардиния. Това стана ясно от публикацията на Футболист №1 на България за 2018 година в "Инстаграм". Десподов обаче не уточнява в каква посока пътува. В същото време той не попадна в групата на Каляри за гостуването утре на Аталанта от Серия "А".

Публикацията му в социалната мрежа даде повод на медиите в Италия отново да спекулират относно бъдещето му. На Ботуша дори спрягат Десподов за Интер - като част от евентуална сделка за Раджа Наинголан. "Нерадзурите" искат 18 милиона евро за Нинджата, но Каляри е готов да плати 12 милиона евро и да добави двама футболисти. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Както БЛИЦ вече писа, интерес към Десподов има от доста отбори – не само италиански. Той е желан още от клубове от Турция, Франция, Холандия и Австрия. 

Припомняме, че Десподов получи повиквателна за мачовете на националния ни отбор с Унгария (8 октомври), Финландия (11 oктомври) и Уелс (14 октомври), така че най-вероятно се е качил на самолета за България.