ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

ПАОК завърши 2:2 с Абърдийн на "Тумба" в мач от група "G" на Лигата на конференциите. Капитанът на националния ни отбор Кирил Десподов изигра нов силен мач за гръцкия гранд и се отчете с асистенция. Той започна титуляр и остана на терена до 82-ата минута. 

С точката ПАОК си гарантира участие в Европа и напролет, като единствено не е ясно дали ще играе на осминафиналите в турнира, или в плейофите. Десподов и компания имат 10 точки и са на първото място, а втори е Айнтрахт (Франкфурт) (с 9 т.), който победи ХИК Хелзинки с 1:0 като гост. 

Двата тима са недостижими от шотландците и финландците, които отпадат след груповата фаза. Айнтрахт и ПАОК се срещат във Франкфурт на 30 ноември от 22:00 часа, като този мач ще е ключов за първото място в крайното класиране.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

В 14-ата минута Абърдийн поведе на ПАОК, след като Ники Девлин пусна извеждащ пас към Дук, който навлезе в наказателното поле и с удар в долния десен ъгъл се разписа за 0:1.

Радостта на шотландците продължи само девет минути, след като в 23-ата гърците изравниха. Десподов подаде на Тайсон на границата на наказателното поле, а бразилецът отбеляза с мощен удар в долния десен ъгъл - 1:1.

В 67-ата минута Мбвана Самата се разписа с глава и даде аванс на ПАОК - 2:1.

Само три минути след това Абърдийн вкара изравнителен гол, след като Джейми Макграт изпълни по земя пряк свободен удар, насочвайи топката към десния ъгъл и оформяйки крайното 2:2.