ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

ПАОК и шампионът АЕК завършиха 1:1 в Солун в голямото дерби от 22-ия кръг на гръцката Супер Лига. Българският национал Кирил Десподов се появи на терена за домакините едва в последните 30 минути при резултат 0:1 и удари греда, а в крайна сметка отборът му стигна до точката.

Първото полувреме не се запомни с нищо кой знае колко любопитно и от двата отбора, а в началото на втората част АЕК поведе. В 47-ата минута Гарсия нахлу отляво и с едно докосване центрира топката към Елиасон, който успя да отиграе и технично прати топката в мрежата на домакините за 0:1.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Десподов се появи на терена в 59-ата минута на мястото на Мург и раздвижи атаката на домакините. Първо той се втурна по левия фланг и стреля мощно, но ъгълът бе прекалено малък и стражът на АЕК изби в корнер. В 81-ата минута българинът си освободи страхотно пространство и стреля опасно, но топката се удари в десния стълб на вратата на „жълто-черните“.

Тимът от Солун изравни в 89-ата минута, когато Тайсън центрира от пряк свободен удар и Томас Кенджора с глава отбеляза за крайното 1:1.

След равенството ПАОК продължава да бъде лидер в класирането с 51 точки, а Панатинайкос е на втора позиция с 50 пред АЕК на третото място с 49 пункта.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!