Новото попълнение на австрийския Щурм (Грац) Кирил Десподов се похвали с трансфера в социалните мрежи. Футболистът написа, че е щастлив от сделката и допълни, че радостта му е още по-голяма от факта, че ще работи с бившия си треньор в ЦСКА Нестор Ел Маестро.

 Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Приятели, от днес официално ще защитавам цветовете на SK Sturm Graz Щастлив съм, че австрийският клуб направи всичко възможно сделката да се осъществи, с което ме накара да вярвам, че ще бъда важна част от отбора занапред. Още с идването си срещнах голямо уважение и истински ентусиазъм сред всички в новия ми футболен дом. Още по-радостен съм, че в „Щурм” ще работя отново под ръководството на Нестор Ел Маестро, в чиито качества и футболен интелект имах възможността да се убедя в ЦСКА.

Той беше в основата на преминаването ми в австрийската Бундеслига, за което съм му много признателен. Това определено е крачка напред за мен. Вярвам, че в Грац ще имам възможността да докажа на какво съм способен и да разгърна потенциала си изцяло. Благодаря на семейството ми за постоянната подкрепа и на вас, които през последните седмици на несигурност и спекулации бяхте плътно зад мен! Благодаря много на адвокат Радостин Василев и екипа на Vasilev and Co. Consulting за професионализма", написа той.