8-годишно дете попаде молба да бъде назначен за мениджър на третодивиозионния Донкастър Роувърс. Тимът, който е втори в Лига 1 и е с добри шансове за връщане в Чемпиъншип, остана без мениджър след като уелската легенда Дийн Соундърс пое Уулвърхемптън.

В търсене на нов треньор в офиса на клуба се получили над 150 молби, една от които била на 8-годишния Мак Уилсън. Хлапето в имейла си даже обещава, че ще вкара тима до 3 години във Висшата лига.

Президентът Джон Райън останал силно впечатлен и решил да му се обади. “Когато телефонът звънна и вдигнах не повярвах, че това е Джон, който обяви, че иска да говори с Мак за мениджърския пост, разказва бащата на момчето Ади. - В първия момент реших, че това е някаква шега и най-вероятно по-големият ми син си прави майтап. Мак дойде и бе доста притеснен, но впоследствие разбрах, че Райън му казал много хубави неща и го поканил на интервю.”.

Малчуганът ще бъде специален гост на клуба за мача през уикенда с Лейтън Ориент, като преди сблъсъка ще се срещне с играчите в съблекалнята.

Иначе ръководството на Донкастър назначи на поста 57-годишния Брайън Флин. Досега спецът беше главен скаут, а след напускането на Соундърс временно изпълняваше функциите и на мениджър, но сега получава позицията за постоянно.