Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс не остана доволен от спечелената само една точка след дербито срещу Арсенал (0:0) в Лондон, но въпреки това е оптимист, че „червените дяволи” ще се борят докрай да завършат в първата четворка този сезон и да играят в Шампионската лига.

„Непрекъснато повтарям, че искам и трябва да се борим да спечелим всеки следващ мач, за да опитаме да се вдигнем на крака. Този клуб често е правил силна втора част от сезона и е поставял останалите под напрежение и ще опитаме отново да го направим. Все пак, ние сме Манчестър Юнайтед. Трябва да дадем най-доброто от себе си”, сподели Мойс след мача.

„Вярвам, че отборът все още има желание за победи. Това са страхотни играчи. Те са фантастични в старанието си в тренировките и са от най-висока класа. Видяхте колко силен може да бъде Неманя Видич, както и Рио Фърдиданд, когато влезе в игра. Това е чудесна група от играчи, с много опит и манталитет на победители. Всички имат огромно желание и са гладни за нови успехи", допълни шотландецът.