Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс изрази задоволството си от елиминирането на Ливърпул в третия кръг на турнира за Купата на лигата след успех с 1:0 на „Анфийлд”. 50-годишният шотландски специалист, наследил своя сънародник и легенда в треньорската професия сър Алекс, похвали феновете на „червените дяволи” и мексиканския национал Хавиер Ернандес – Чичарито, отбелязал победния гол срещу мърсисайдци.

"Паднахме на "Анфийлд” (б.р. от Ливърпул (0:1) на 1 септември) и от Сити (1:4) в неделя, и трябваше да се вдигнем на крака. Това е много добър резултат. Атмосферата на стадиона беше блестяща. Феновете ни бяха чудесни", сподели след мача Мойс.

„Движението му по терена е страхотно. Нагласява се по прекрасен начин, за да нанесе завършващ удар и е страхотен в наказателното поле на противника", похвали шотландецът и Чичарито.

"Най-важното е, че сме домакини. Норич е добър отбор и ще се отнесем към тях с цялото ни уважение", коментира Мойс следващия съперник на „червените дяволи” в турнира.