Дейвид Мойс дебютира с победа 4:2 срещу Леверкузен в Шампионската лига. Уейн Рууни вкара два гола, а по един добавиха Антонио Валенсия и Робин ван Перси.

"Представянето ни бе много добро и резултатът е прекрасен", сподели пред Sky Sports Мойс. "Мисля, че в последно време не вкарваме толкова голове, колкото бихме искали, но сега отбелязахме 4 и можехме да добавим още 2-3. Играчите демонстрираха опит на терена. След изравняването на резултата от страна на Леверкузен, трябваше да реагираме и да направим така, че да си осигурим победата", коментира още Мойс.

50-годишният шотландец похвали нападателя Уейн Рууни за представянето му срещу "аспирините". "Уейн игра много добре, вкара два гола, а пасът му към Антонио бе страхотен. Искаме той да продължи да бележи голове. Мисля, че само трима или четирима футболисти в историята на Манчестър Юнайтед имат поне 200 гола за клуба (б.р. - това са Боби Чарлтън, Денис Лоу и Джак Роули). Помня, че бях казал, че със своите голове той може да намери място сред най-добрите за всички времена. Мисля, че представянето му днес беше фантастично. С играта си заслужаваше да вкара два гола, а може би и повече от два", завърши Мойс.