Спряганият за трансфер това лято в различни европейски грандове аржентински национал Анхел ди Мария няма намерение да напуска Манчестър Юнайтед. За рекордната си покупка в историята „червените дяволи” платиха почти 60 милиона паунда на Реал (Мадрид) миналото лято, но въпреки това крилото не успя да се наложи и се озова на резервната скамейка. Аржентинецът обаче смята да се пребори с проблемите и отново да бъде титуляр в състава на Луис ван Гаал.

„Започнах добре с голове и асистенции и периодът беше добър, докато не се оказах извън първия отбор. Беше ми малко трудно да си обясня защо не играя. Не всичко се развиваше както аз исках, тъй като не играех. Дойдох с едни очаквания, а се озовах на пейката”, сподели Ди Мария, който е с националния тим на Аржентина на Копа Америка в Чили.

„Не, аз няма да си тръгна. Това не е моят модел на мислене. В Мадрид също имаше периоди, в които публиката ме освиркваше, но съм се справял. Обичам да се справям с проблемите и съм го показвал през годините“, допълни аржентинецът.