Аржентинският национал Анхел Ди Мария отново се контузи по време на снощната тренировка на Реал (Мадрид) и до последно ще е под въпрос за Ел Класико срещу Барселона в първи 1/4-финал между двата тима от турнира за Купата на Испания. Мачът е утре вечер от 23:00 часа българско време на “Сантяго Бернабеу”.

Крилото лекуваше дълго време травма и поднови тренировки в началото на седмицата, като се очакваше, че ще може да играе срещу каталунците. По време на последната тренировка на “кралския клуб” обаче аржентинецът отново е почувствал болки. Въпреки това аржентинецът ще бъде включен в групата за мача утре и има вероятност да играе.

"Ди Мария не толкова добре, колкото очаквахме. Усещането не е добро, но ще чакаме подобрение. Ще влезе в групата", сподели наставникът на "кралския клуб" Жозе Моуриньо на пресконференцията преди мача с каталунците.

Аут от състава на Реал (Мадрид) за дербито утре вечер са контузеният немски национал Сами Кедира и бранителят Алваро Арбелоа, който трябва да изтърпи наказание.