Мениджърът на Челси Роберто ди Матео призна, че няма да прави радикални промени в отбора. Както е известно, швейцарецът получи постоянен договор с клуба, след като пое отбора на пожар през февруари до края на първенството. И с неясно бъдеще спечели ФА Къп и Шампионската лига.

"Краят на миналия сезон беше много интензивен и все още не съм му се насладил. Вече имам желание да започне новата кампания. Клубът взе своето решение. Щях да се съглася с тяхната позиция във всеки случай. Радвам се, че взаимоотношенията ми с Челси продължават.

Амбициите на ръководството винаги са били очевидни и разбираеми. Не сме се притеснявали да ги декларираме, ще продължим и да го правим. Починах си отлично със семейството и сега е време за работа. Трябва да започна да планирам подготовката. Някои играчи загубихме, други привлякохме. Измененията са налице, но радикални изменения няма да има.

Основната ни цел през новия сезон ще бъде да подобрим представянето си във Висшата лига. През миналия сезон това беше основният ни проблем. Планираме да се борим с Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед без това да се отрази на представянето ни в останалите части", обясни Ди Матео пред клубната телевизия.