Голмайсторът на Атлетико (Мадрид) и натурализиран испански национал Диего Коста мечтае да спечели Шампионската лига. 25-годишният нападател вкара победния гол в първия мач при визитата на Милан (1:0), а реваншът между „дюшекчиите” и „росонерите” е тази вечер от 21:45 часа българско време на „Висенте Калдерон” в Мадрид.

„Това не е само моя мечта - всички го искаме. Знаем, че е много трудно да сбъднем мечтата си, но вървим напред мач за мач. Надяваме се да преодолеем Милан, а за спечелването на турнира ще мислим по-натам. Моите съотборници ми споделиха, най-вече Тиаго, че Шампионската лига е различен свят и аз искам да го почувствам”, сподели бразилецът.

„Този турнир е специален и впечатляващ за всеки играч, който участва в него. Аз съм човек, който се бори с всички сили и не харесвам да падам. Диего Симеоне е много важен за начина, по който се подготвяме за всеки мач - не само за мен, но и за останалите играчи. Той ни доказа, че с труд и упоритост можем да постигнем целите си", допълни Диего Коста.