Бразилският плеймейкър на Волфсбург Диего вкара два гола за победата на тима си с 3:1 над Байер (Леверкузен). 27-годишният халф откри резултата още в 4-ата минута с прецизно изпълнение на пряк свободен удар. Това беше неговият 11-и гол в Бундеслигата след удар от фаул. По този начин Диего за пореден път се утвърди като майстор на тези изпълнения.
 
Диего има общо 11 гола след изпълнение на пряк свободен удар. Тези попадения са дошли след 63 опита. Това означава, че той бележи гол с всяко шесто изпълнение на фаул (по-точно 5,73).
 
Сеяд Салихович от Хофенхайм има 7 гола от фаул, но те са дошли от 134 опита. Това означава по едно попадение на 20 удара (19,14).
 
Кристиан Фухс от Шалке се е разписвал общо шест пъти от 65 изпълнения на пряк свободен удар. Всеки 11-и опит на австриеца е гол във вратата на противника (10,83).
 
Хуан Аранго от Борусия (Мьонхенгладбах) е автор на едни от най-красивите попадения от фаул в Бундеслигата. Той се е разписал 6 пъти от 80 опита (13,33).
 
Рафаел ван дер Ваарт е майсторът на преките свободни удари в Хамбургер. Той има 5 гола от фаул. Те са паднали от 70 опита, което означа, че холандецът се разписва на всеки 14-и фаул.
 
Холандското крило на Байерн Ариен Робен е вкарал 4 пъти от фаул в Бундеслигата, но от 22 опита (5,5).
 
Кристиан Пандер от Хановер бележи от фаул средно на всеки 17-и опит. Той е изпълнил 68 преки свободни удара, а от тях се е разписал четири пъти.
 
Франк Рибери от Байерн е вкарал два гола от фаул. Французинът е направил 36 опита, което означава, че бележи средно по веднъж на 18 изпълнения.
 
Саболч Хусти от Хановер в момента е № 1 по асистенции в германския елит (7). Унгарецът обаче може да бележи от фаул – 2 гола от 27 опита (13,5)
 
Нападателят на Байерн Клаудио Писаро също има два гола от фаул, които са дошли след 29 опита. Това означава, че коефициентът на неговата успеваемост е 14,5.
 
Ерен Дердийок от Хофенхайм се разписва от всеки осми удар – два гола от 16 опита.
 
Чешкият защитник на Байер (Леверкузен) Михал Кадлец е вкарал 2 гола от фаул след 29 удара. Това означава, че той бележи по веднъж на 15 изпълнения (14,5).
 
Здравко Кузманович от Щутгарт се разписва на всеки 12-и удар от фаул. Той има 2 гола от 24 опита.