Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне призна, че е време да помисли дали да остане начело на тима. „Дюшекчиите” загубиха финала на Шампионската лига от Реал (Мадрид) след дузпи.

"Поздравявам Реал, беше по-добър в изпълненията на дузпите. Започнахме лошо, трудно се адаптирахме. След това можехме да изравним, но не успяхме. След това те имаха шанс за нов гол, но вместо това ние вкарахме. След това имаше тактическа битка. Да загубиш два финала е провал, но трябва да преглътнем горчивината и да лекуваме раните", заяви аржентинецът.

"Този, който печели, винаги е най-добрият. Реал Мадрид беше по-добър, защото спечели. Единственият начин за нас е много работа. За мен сега предстои момент за размисъл", добави Симеоне.

„Дойде моментът да помисля. Появява ми се логичен въпрос след тази загуба. Усилието, което направихме, беше чутовно. Казах на моите футболисти да не плачат. Футболът е съдба, днес тя не беше с нас", продължи треньорът на Атлетико.

"Не знам кой от двата финала беше по-болезнен. Боли ме за феновете, които платиха своите билети, пътуваха дотук и не видяха това, което искаха да видят. За това ме боли най-много", завърши Чоло Симеоне.