Байерн се е договорил с бразилската звезда на Вердер Диего за четиригодишен договор, твърди “Билд”. Според изданието предварителният контракт на халфа с италианския Ювентус е пропаднал, заради несъгласието на Диего с предложената му годишна заплата от 3,5 милиона евро.

“Билд” твърди, че споразумението между футболиста и Байерн е постигнато вчера, а преговорите са се състояли в мюнхенския хотел “Четири сезона”. Байерн е бил представляват от членовете на клубния борд Ули Хьонес, Карл-Хайнц Румениге и Карл Хопфнер и шефът на скаутите Волфганг Дремлер. От страната на Диего са присъствали неговият баща и агент Джаир да Куня, както и дваматна съветници Карл-Хайнц Флайшман и Осма Бартулите.
 
Разговорите са продължили три часа и след края им е постигнато съгласие по всички въпроси, като остава само договореност между Вердер и Байерн. Очаква се трансферната сума да е в рамките на 25 милиона евро. По-късно същият ден Диего е обявил пред спортния директор на клуба от Бремен, че иска да играе в Мюнхен.
 
Според изданието от Байерн са избързали с постигането на договореността, тъй като от Ювентус са били резервирали за днес полет до Бремен. От “Старата госпожа” обаче могат да си спестят парите за пътуването, тъй като още вчера бащата на Диего е отлетял директно за Бразилия./БЛИЦ