Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Българският национал Станислав Манолев си навлече гнева на новия треньор на ПСВ Айндховен Дик Адвокаат. 64-годишният доскорошен селекционер на Русия не е доволен от физическото състояние на част от играчите.
 
“Невероятно е, че част от играчите се намират в ужасна форма. Те изпратиха един лош сезон за клуба, а не показват, че искат през новия сезон нещата да се променят. Те не са подходили като професионалисти през лятото”, заяви Адвокаат след победата с 5:0 над аматьорския Неунен.
 
Според холандските медии един от футболистите, визирани от треньора, е именно Станислав Манолев. Срещу аматьорския тим българинът е направил прекалено много грешки, особено в дефанзивен план. В сряда е следващата контрола на “филипсите” с рещу третодивизионния германски Рот-Вайс (Оберхаузен).
 
Както е известно, Станислав Манолев иска да напусне ПСВ Айндховен, въпреки че клубът продължи договора му за още две години в края на миналия сезон. Интерес към българския национал има от страна на Рома, Локомотив (Москва) и Рубин (Казан). Щутгарт и Валенсия също разглеждаха Манолев като вариант за селекцията си.