Вратарят Димитър Евтимов и неговият Нотингам Форест отпаднаха от турнира за Купата на лигата. В мач от втория кръг бившето европейско величие загуби от елитния Уигън с 1:4 на свещения “Сити граунд” пред 7545 разочаровани фенове.

Босели (25), Фигероа (35) и Гомес (44) набързо решиха нещата в полза на гостите още преди почивката.
Кокс върна едно попадение в 47-ата минута, но резервата Макманаман имаше последната дума, фиксирайки крайното 1:4 в 90-ата.

18-годишният български вратар Евтимов остана на резервната скамейка на Нотингам, а под рамката застана опитният Лий Камп. Нашето момче въпреки това има повод за гордост. Той влиза за трети път в групата на своя тим в мачовете от Чемпиъншип само в рамките на една седмица.

Най-напред кадърът на академията в Етрополе бе втори вратар при 1:1, като гост на Хъдърсфийлд, а след това бе резерва на пейката и срещу изпадналия от елита тим на Болтън за 2:2, като гост но без Мартин Петров в игралите в мача. Това обаче не попречи на младия страш да се види и поговори с Мартин. За стандартите на Англия, "четири пейки" за две седмици на 18-годишен играч са ясен знак за скок в кариерата. На 7 септември Евтимов навършва 19 години, но пък най-вероятно ще празнува рождения си ден сред приятелите си от младежкия национален отбор.